Amulett érme formájában a pénz vonzására: hogyan válasszunk pénz talizmánt

Őszintén szólva mindannyian gazdagságról álmodozunk. Ezt kívánjuk egymásnak minden ünnepre, és mindent megteszünk, hogy közelebb hozzuk. Egyesek számára egy konkrét álom, például egy óceánparti ház vizualizálása segít ebben. Valaki talizmánok segítségét veszi igénybe. És véleményünk szerint a leglogikusabb az, hogy pénzt vonzunk pénzzel. Így ma az érme formájú amulettekről fogunk beszélni.

Az amulett értéke érme formájában

A készpénzes érme-talizmán nyilvánvalóan a gazdagság vonzására szolgál. A legnépszerűbbek közé tartozik a tibeti amulett érme, amelyet számos legenda és legenda övez. Úgy tartják, hogy az egyik szerzetes adta a talizmánt a királynak, és a közügyek sikeréért beszélt. Azóta a dinasztia minden képviselőjéhez saját érmét mondtak, hogy az megvédje őket. A forradalom idején, amikor elkezdődött a papüldözés, a varázsigék és az imádságok elvesztek. Hogy az érmék ma ugyanazokat a szavakat beszélik-e, nem tudni, de hisznek erejükben, és magukkal viszik. Vannak, akik olyan szerencsések, hogy találnak egy érmét abból az időből. Ezt csak szakértővel ellenőrizheti, óvakodjon a csalóktól!

szerencse érme medál

A birodalmi érmén (a tibeti amulett érme is ezt a nevet viseli) általában egy lyuk van a közepén. A szerencse és vagyon érme segíthet, ha valamilyen anyagi nehézségbe ütközik, mint például az üzlet összeomlása vagy munkahely elvesztése. Az ezoterikusoknak különösen azt tanácsolják, hogy nézzék meg közelebbről a talizmánt azoknak, akiket rendszeresen üldöznek a kudarcok. Még akkor is, ha egyszerűen nem érzed magadban a szükséges hatékonyságot és szorgalmat (nem azért, mert lusta vagy, hanem azért, mert fáradt vagy, vagy leesik a kezed), egy pénzcsalogató amulett érme emlékeztetni fogja, hogy erőt kell gyűjtenie és segítenie kell. megtalálod őket.

Nem kell mindennek rossznak lennie ahhoz, hogy egy talizmán segítségét kérje. Elég csak gazdagságot kívánni, erőfeszítéseket tenni érte, és hinni, hogy az amulett segíteni fog. Így az érme segíthet tárgyalni a fizetésemelésről a főnökével, vagy elvezethet egy nagy nyereséges projekthez, amelyről régóta álmodott. Egyes gyanakvó emberek, akik csodálatos tulajdonságokkal ruházzák fel talizmánjaikat, mesélnek arról, hogy egy egyszerű érme, amelynek közepén lyuk van, segített nekik teljesen megváltoztatni tevékenységi területüket, és ezáltal meggazdagodni. Hiszen nem hiába mondják, hogy több pénzt hoz az a mesterség és a szakma, amit te is szeretsz.

Hogyan készítsünk amulett érmét, hogy pénzt vonzzon saját kezével

A talizmán készítése érméből saját kezűleg problémás - nyilvánvaló okokból. Sőt, amint fentebb kifejtettük, nem vehet fel semmilyen pénzegységet, hogy az szerencsét hozzon. A legjobb, ha amulettet rendel a királyi érméből azoktól az emberektől, akik talizmánok készítésével foglalkoznak. Beszélni fognak velük, és beállítják őket, hogy gazdagságot vigyenek a házadba. Ha lehetséges, próbálja meg tájékozódni tőlük, hogy honnan szerzik be az érméket, olvassák el a véleményeket, esetleg tárgyaljanak velük, hogy ellenőrizzék, hogy az eladni kívánt talizmán ugyanabból a korszakból való-e. Nem valószínű, hogy valami rossz történik, ha „bábu"-t adnak el, de szeretném, ha a megvásárolt termék hasznos és élvezetes lenne.

Kínai érmék, mint a szerencse amulettje

Hogyan töltsünk fel egy pénz amulettet

Mint minden más amulett esetében, itt is fontos, hogy folyamatosan kommunikáljunk a birodalmi érmével. Vigye magával, lehetőleg speciális tokban. Ha nem akarod állandóan venni, vagy ez kényelmetlen számodra, próbáld meg legalább gyakrabban a kezedben tartani az amulettet, lélegezni rajta, felmelegíteni és „energiát cserélni".

A legfontosabb dolog, amikor ezt teszed, hogy eldobj minden gondolatot, és csak arra koncentrálj, amire a gazdagság tekintetében vágysz. Gondolkodj pozitívan, mintha már minden valóra vált volna, fogalmazz meg konkrét célokat: a „gazdag akarok lenni" túlságosan letisztult kívánság. Inkább egy adott házat, vagy akár egy konkrét összeget érdemes „kérni" a számlán. Ha megbízik a talizmánokban, akkor valószínűleg tudja, hogy minél világosabban fogalmazza meg kéréseit, annál gyorsabban teljesülnek.

Az első este, miután az amulett a kezedben van, helyezd a párnád alá. Jobb, ha nem mutatod meg senkinek, még rokonoknak sem, nem beszélünk róla. Ez a kis segítő csak a tiéd legyen és senki másé. Sőt, senki ne tartsa a kezében és ne adja oda! Általánosan elfogadott, hogy így az amulett elveszíti mágikus tulajdonságait.

egy varangy pénzérmével a szájában a szerencse amulettjeként

Nem javasoljuk úgy viselni, hogy látható legyen. Ha medálként szeretné használni az érmét, ügyeljen arra, hogy diszkrét legyen.

A legfontosabb dolog az, hogy elhiggye, hogy az amulett érme segít, de ne hagyatkozzon csak rá. Gondoljon rá, mint egy segítőre, ne valami univerzális dúsító eszközre. Erőfeszítéseid nélkül sajnos (vagy szerencsére) semmi sem fog működni.