Pénzes talizmánok egy pénztárcához - jellemzők, gyártási és használati szabályok

Talizmánok, amelyek pénzt vonzanak a pénztárcájába

Nem számít, mennyi pénze van, akkor is többet akar. Az emberek valószínűleg attól a naptól kezdték érezni folyamatos hiányukat, amikor az első érméket használatba vették. Mindenesetre az emberek már a papírszámlák megjelenése előtt tudták, hogyan készítsenek talizmánokat és amuletteket, hogy pénzt vonzanak pénztárcájukba. A gazdagság vonzásának számos módját az ókori szlávok találták fel, nem kevésbé a kínaiak, akik sok más nép előtt kezdték el használni az érméket. Az egyszerű háztartási varázslat meglehetősen hozzáférhető a kortársak számára.

Egy gazdag ember öt aranyszabálya

Szóval mindenki szereti az érméket – de mit szeretnek? Számos fontos szabály van, amelyeket meg kell tanulnia betartani, különben egyetlen amulettek sem segítik a gazdagságot.

  1. A pénz szeret számolni. A mondás okkal merült fel. Azoknak, akik javítani szeretnének anyagi jólétükön, hozzá kell szokniuk ahhoz, hogy minden nap számolják a rendelkezésre álló készpénzt, egészen a legkisebb érméig.
  2. Ehhez hozzá kell szoknod, hogy rendben tartsd a pénzed, és ne tömj pénzérméket és bankjegyeket ruháid számos zsebébe, és ne felejtsd el őket. A második szabály a sorrend. A bankjegyeket óvatosan ki kell egyenesíteni és egymás mellé kell hajtani, az érméket egy speciális rekeszbe kell gyűjteni.
  3. A kiadásokra magánál tartott összeget egy új, takaros pénztárcában hordja. Nem annyira fontos, hogy bőrből vagy olcsó helyettesítőből készült, sokkal fontosabb a rendezettség és a tetszetős megjelenés.
  4. Semmi esetre sem szabad elhanyagolni az aprópénzt, vagy megtagadni az aprópénzt az üzletben, ha azt érmében adták ki. Ha borravalóval szeretne kedveskedni az eladónak vagy a pincérnek, megadhatja az aprópénzt, de erre a célra, és nem az érmék megvetése miatt.
  5. Sem az érméket, sem a bankjegyeket nem szabad kézből kézbe adni: fennáll a veszélye a kedvezőtlen energia „felszívásának". A számítások elvégzésekor az asztalra vagy a pultra helyezik őket. A koldusok nem kinyújtott tenyérben kapnak érméket, hanem kalapban vagy dobozban. Ha nincs ilyen, jobb tartózkodni az alamizsnától, nehogy később magad kérd.

Mindezek a szabályok hosszú távú monetáris hagyományokon alapulnak, és egynél több generáció tesztelte őket.

Pénzes varangy ősi kínai érmével - gazdagság amulettje

Pénz energiagazdálkodás

A világon minden szorosan összefügg egymással, állandóan mozgásban lévő energiaáramokkal átitatva. A pénzügyi energia ennek a ciklusnak szerves része. Az ember pedig megtanulhatja úgy kezelni, hogy a vagyon beáramlása aktívabb legyen, mint a pénz kiáramlása. A pénzügyi kiáramlást nem lehet teljesen blokkolni, és nem is szükséges. Az esztelen felhalmozás nem segít meggazdagodni, mert a beáramlás és a kiáramlás kölcsönösen függenek egymástól.

A pénzt lehet és kell is költeni! De van egy előfeltétel: a pénzügyi kiadásoknak örömet kell okozniuk. Kényeztesd magad, ha akarod. A „nem engedhetem meg magamnak" kifejezésnek örökre el kell tűnnie a lexikonból. Ehelyett hozzá kell szoknod az ehhez hasonló gondolkodáshoz: „Szeretem a gazdagságot, és örülök a lehetőségeknek, amelyek megnyílnak, a gazdagság pedig szeret engem. "

A pénzt pedig meg kell osztani. A milliomosok nem hiába költenek hatalmas összegeket jótékony célra: bőven megtérül. Nem kevésbé hatékony, ha nem saját magadra költesz, hanem szeretteid örömére. Még az olcsó ajándékok és az általuk kiváltott meleg érzelmek is támogatják a pénzügyekhez kapcsolódó energiaáramlást. A jólét minden bizonnyal javulni fog, mert a pénz szívesen jön oda, ahol az öröm és a szeretet uralkodik.

Pénztárca - a fő pénz talizmán

Ön is készíthet talizmánokat, hogy pénzt vonzzon a pénztárcájába, vagy megvásárolhatja őket. A gazdagság vonzásának mindkét módja jó a maga módján. Egyes különösen erős amulettek további aktiválást igényelnek, mások önállóan működnek, és jelenlétükkel növelik a pénzügyi energia beáramlását.

A legelső pénzt csalogató talizmán maga a pénztárca. Mint fentebb említettük, nem szabad elhasználódnia. A szerelvények ápoltsága, szervizelhetősége elengedhetetlen feltétel.

A mesterséges anyagok meglehetősen elfogadhatóak, de a legjobb megoldás a valódi bőr. Az előnyben részesített szín a piros. Nemcsak a szláv kultúrában, hanem Kínában és Indiában is a gazdagságot jelképezi.

Ennek megfelelően a bankjegyek és a kis érmék ideális tárolója egy piros bőr pénztárca, amelyben különböző címletű bankjegyek tárolhatók. Jó lenne, ha sárga fémrészekkel lenne díszítve. A speciális pénzamulettek segítenek megerősíteni pénztárcája pénzügyileg vonzó energiáját.

Általános ajánlások a pénz amulettek saját készítéséhez

Azok, akik úgy döntenek, hogy saját kezükkel pénzt talizmánokat keresnek egy pénztárcához, vegyék figyelembe: az amuletteket nem lehet rászorulva készíteni és aktiválni. Ne kérjen pénzt az Univerzumtól a kezelésre vagy a felhalmozott adósságok visszafizetésére. Így működik a pénzenergia: a szükség taszítja, de a jólét és az öröm vonzza a gazdagságot. Ez az oka annak, hogy a gazdagok egyre gazdagabbak, a szegények pedig egyre mélyebbre esnek a szegénységbe. Pénzügyi talizmánok öntésekor gondoljon arra, hogy a gazdagság milyen örömöket okoz.

Minden pénz talizmán a növekvő Hold alatt készül és aktiválódik. Még hatékonyabbak lesznek, ha figyelembe veszik a bolygóidőt – például a pénzügyi ügyeket intéző Jupiter napján és órájában. Csütörtökön, a napkelte utáni első órában fordul elő.

A gondolatok anyagiak. Az amulettek aktiválásakor a lehető legpontosabban képzelje el a gazdagok számára elérhető előnyöket, ugyanakkor ne irigykedve gondoljon rájuk, hanem úgy, mintha már minden a kezedben lenne.

beválthatatlan papírpénz

Ezt az erőteljes „pénztárca" talizmánt gyakran emlegetik a különböző nemzetek meséiben. De ellentétben egy láthatatlan kalappal vagy egy saját összeállítású terítővel, valóban létezik. Ráadásul ezt magad is meg tudod csinálni. Igaz, némileg másképp működik, mint ahogy a mesében le van írva: nem lehet vele fizetni, csak a pénztárcában kell magunkkal cipelni.

Egy beválthatatlan érme elkészítéséhez, amint az az amulett nevéből is kitűnik, egy érmére lesz szüksége, és nem egy egyszerűre, hanem egy különlegesre a tulajdonos számára. Ez lehet például egy érme az első fizetésből, egy adományozott évfordulós rubel, egy régi, talált érme vagy bármilyen más szokatlan, történelemmel rendelkező érme.

A pénztárca amulett beválthatatlan számla

Az érméhez egy kis táskát varrnak, körülbelül akkora, mint az érme. Vörös szövetből, lehetőleg pamutból, gyapjúból vagy lenből kell készülnie, vagyis természetes anyagból.

Mielőtt az érmét a zacskóba helyezné, „meg kell fürdetni" a növekvő Hold fényében, majd különleges módon ki kell mondani. Ez a saját szavaival történik. Egy különleges érmét hoznak az ajkakhoz, összefogott tenyérbe szorítják, és csendben segítséget kérnek a vagyonszerzéshez. Feltétlenül meg kell ígérnie a talizmánnak, hogy a pénzeket jó és örömteli célokra használják fel. Ezután köszönje meg az érmét a segítségért, rejtse el az előkészített zacskóba, és kösse át piros vagy arany szalaggal vagy cérnával. Ezek után nincs más hátra, mint a talizmánt a pénztárcájába tenni, és megvárni az elvarázsolt érme hatását.

Az érméhez hasonlóan egy másik talizmán is létrejön, amely jelentésében hasonló - az úgynevezett beválthatatlan bankjegy. Egyes források egy univerzális dollár használatát javasolják ennek az amulettnek a létrehozásához. De a legtöbben egyetértenek abban, hogy a helyi valuta a leghatékonyabb. A talizmán elkészítésének folyamata ugyanaz, mint az érméké, kivéve, hogy egy kicsit nagyobb táskára lesz szüksége – elég ahhoz, hogy egy háromszögbe hajtogatott bankjegy beleférjen.

Az ókori szlávok amulettek

Az ősök nem csak érméket, hanem egyszerű, általánosan beszerezhető háztartási cikkeket is használtak pénzügyi talizmánok készítéséhez. De nem mindegyik volt alkalmas, hanem csak azok, amelyek hasznot hoztak a tulajdonosnak. Így a pásztor birkagyapjúból készíthetett amulettet, a gazda egy marék gabonából, az asztalos fából. A „szerencsés" termék egy kis részét egy piros papírdarabba csomagolták, és egy pénztárcában vitték - a modern pénztárcák analógjaként. Tisztázni kell, hogy akkoriban a papírbankjegyek még nem kerültek használatba, így a pénzügyi fizetésekhez csak különböző címletű rézből, ezüstből és aranyból készült érméket használtak.

Vagyoncsalogató szláv amulettek ezüstből

Az érmék tárolására és szállítására tartós táskákat használtak - erszényeknek vagy tasakoknak nevezték őket. Gyakran hímzéssel díszítették, ami a pénztárcát erőteljes pénzügyi amulettté változtatta. Piros szálak kellettek. A hímzés motívuma a gazdagságot vonzó szerencseszimbólum volt: patkó, kalászok, nap sugarai stb.

Egyébként a patkót még mindig a jólét és a szerencse szimbólumának tekintik. Természetesen nem teheti be a pénztárcájába, de a fémből készült miniatűr képek erre nagyon alkalmasak. Az amuletteket ugyanúgy kell kimondani, mint a fiat pénzt, hogy aktiválódjanak.

A malachitot a legtöbb „pénzes" kőnek tartják. Ennek a kőnek még apró, feldolgozatlan darabjai is pénzt vonzanak a pénztárcába, ha ugyanúgy elbűvölik őket, mint az érméket és más pénzügyi amuletteket. Egy medál, gyöngy vagy egyszerű malachitdarab a pénztárca titkos zsebében van elrejtve, és folyamatosan hordják anélkül, hogy kitennéd.

Más nemzetek pénzcsalogatója

De ezt használják más országok lakosai a vagyon elcsábítására:

  • Az öt áldás szimbóluma gyakori Kínában. Ez egy kör, amelynek közepén az Örökkévalóság Univerzumának nevezett jel, körülötte pedig öt denevér. Kínai nyelven ezeknek az állatoknak a neve egybecseng a „boldogság" szóval. Minden egér az áldások egyikét képviseli: hosszú élettartam, öröm, szerencse, egészség, gazdagság.
  • Kínában is pénzcsaliként használják az ősi kerek érméket, amelyeknek közepén négyzet alakú kivágás van. Ma ezek többnyire modern kézműves termékek - az ilyen típusú valódi érmék a 11. században kerültek ki a pénzügyi forgalomból. Az egyik leghíresebb Feng Shui szimbólum, a pénzes varangy ilyen érmét tart a szájában.
  • Salamon pecsétje gazdagságot csal a zsidóktól és az araboktól. Ez egy hatágú csillaggal ellátott, általában nemesfémekből készült, ősi szimbólumokkal díszített medalion.
  • A Mjolnirt, Thor kalapácsának miniatűr ábrázolását a skandinávok viselik.
  • A négylevelű lóhere Nyugat-Európában népszerű. Ez lehet egy valódi szárított levél vagy annak képe.
  • A szkarabeusz jólétet hoz az egyiptomiak számára. A bogarak képeit medalionokra helyezik, és kőből faragják. Titokban hordják.
A talizmánoknak köszönhetően a pénztárcája megtelik pénzzel

Hogyan lehet mágnesessé tenni a gazdagságot

Egy másik érdekes módja a talizmánok pénzszerzésének egy pénztárcában a mágneses vasérc használata. Pénzügyi mágnes készítéséhez vasrudat, nagy reszelőt vagy bármilyen mágnest kell használnia. Aranyfestékre is szüksége lesz, dobozban vagy folyadékban.

Némi erőfeszítésbe fog telni, hogy egy reszelő segítségével beszerezzen néhány vasreszeléket. Nem kell sok, elég egy csipetnyi is. A fűrészport egy réteg aranyfestékkel kell lefedni, és hagyni kell megszáradni. Akkor vegyél egy mágnest. A keletkezett forgácsot összegyűjtjük rajta, és 24 órán át mágnesesedni hagyjuk, majd egy vastag vörös szövetből készült kis zacskóba gyűjtjük. Az ilyen amuletteket, amelyek pénzt csalogatnak a pénztárcába, különböző országokban használják, ezért nem lehet pontosan megmondani, hol találták fel őket. Népszerűségük oka a könnyű gyártás és a nagy hatékonyság.